Best Way Traffic Közlekedésinformatikai Kft.

A Best Way Traffic Közlekedésinformatikai Kft.

A BestWay szolgáltatásunk fókuszában elsősorban, de nem kizárólag a Lambda-Com csoport szolgáltatásaiban keletkező adatok feldolgozása, értékelése, információvá alakítása áll.

 

A szakmai üzleti folyamatokban a legkülönbözőbb, általában nyers adatok jelennek meg, amelyeknek összegyűjtése, tárolása, archiválása, feldolgozása már komoly kihívást jelent a cégek számára. Sok esetben inkább lemondanak az adatok gyűjtéséről, mivel saját erőforrás felhasználásával nem biztosított az információ kinyerése. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a stratégiai és taktikai döntéseket sok esetben nagyon kevés információ alapján hozzák meg a döntéshozók, pedig az adatbányászati, informatikai, térinformatikai eszközök felhasználásával a döntési folyamatok eredményei jobbak és pontosabbak.

 

A BestWay komplex szolgáltatásával az ügyfeleink döntési folyamataikat a saját illetve a piaci adatokra alapozhatják. Feldolgozási rendszerünket innovatív matematikai, informatikai és térinformatikai eszközökkel végezzük, amelynek köszönhetően nagy tömegű adatok feldolgozásának eredményeit vagyunk képesek on-line rendszerekben is felhasználni, így például a közlekedési szektor résztvevői számára a dinamikus közlekedési adatfelhasználás és feldolgozás területén.

 

A WebEye, DataFlow rendszerek és az ügyfelek üzleti tevékenységeiben megjelenő adatok feldolgozásával a döntési folyamatokat hatékonyabbá és gyorsabbá tudjuk tenni.